Kontaktiraj nas

Tel: + 86-531-68659682

Faks: + 86-531-68659682

Mob: +8615969789566

E-mail: foden@fudengtrailer.com

Dodajte: Soba 1009, Unit 2, No.6 Building, Dinghao Plaza, Br.44, Industrijski Južni Put, High-Tech Zone, Jinan, Shandong, Kina

Dom > O nama > profil kompanije

Profil kompanije:
Osnovana 1992. godine, iskustvo proizvodnje kamiona za više od 24 godine. Izvozi oko 1.2000 prikolica godišnje na svijetu.
Mi smo kompanija specijalizovana za istraživanje, razvoj, proizvodnju, uvoz i izvoz poznatih u domaćim i inostranim zemljama. Mi nudimo i visoko kvalitetne i niske price prikolice za kupce širom svijeta.


Fabrika:  

image001.jpg
Kina Shandong Fudeng automobile Co, Ltd je specijalizovana istraživačka kompanija za proizvodnju i proizvodnju poluprikolica i proizvodnju poluprikolica. Kompanija se nalazi u Jinan, provinciji Shandong, sa pogodnim pristupom za prevoz.
Kao pouzdano preduzeće sa vitalnošću, potencijalnom i sveobuhvatnom snagom, Fudeng uglavnom nudi prikolicu za cementne cisterne, prikolica sa niskim prikolicom, produžnu polu prikolicu, prijenosnu guseničku prikolicu, poluprikolicu za lož ulje, prikolica za bitumensku tan, prikolica za cisterne LPG / LNG / CNG, kontejnerska prikolica, prikolica s ravnom platformom, kostur prikolica, kiper prikolica, prikolica za karoseriju / prtljažnik / ograda, poluprikolica s prikolicom za vozila, specijalna poluprikolica, glava za traktore, prikolica za drvo i drvo i dijelovi prikolice.
Dobro opremljeni objekti i odlična kontrola kvaliteta u svim fazama proizvodnje omogućavaju kompaniji Fudengu potpunu satisfakciju i pohvale od kupaca. Kompanija je u poslednjih nekoliko godina uspjela sertifikati ISO, CE i CCC. Kao rezultat visokokvalitetnih proizvoda i izvanrednih usluga za kupce, Fudeng proizvodi su veoma cenjeni na različitim tržištima širom svijeta; a kompanija je izgradila globalnu prodajnu mrežu koja je stigla do Azije, Afrike, Filipina, Južne Amerike i Bliskog Istoka ...
Sa "Prvim kvalitetom, prvim povjerenjem i prvom servisom" koja je poslovna filozofija, Fudeng posvećuje izgradnju dobijene saradnje sa kupcima.
Fudeng insistira na stručnoj i toploj službi. Email će biti odgovorjen u roku od 7 sati. Kompanija poseduje iskusni i tehnološki tim za prilagođavanje najboljih proizvoda za kupce u skladu sa zahtevima striktno i uradiće kvalitetni tekst od proizvodnje svakog prikolicnog dela do kraja cele prikolice. Email će biti odgovorjen u roku od 8 sati.

Glavni proizvod:
Shandong Fudeng Automobile Co., Ltd Uglavnom proizvodi prikolica za rezervoar za gorivo / prikolica za naftu / prikolica za cisterne za hemikalije / poluprikolica sa poluprikolicom / šasija poluprikolica s prikolicom / bočni utovarivač kontejnerska prikolica / prikolica sa niskim posteljom / odvojiva prikolica za prikolicu / Prikolica za cisterne / Prikolica za cisterne / LPG / LNG / CNG Prikolice za cisterne / CO2 Prikolice za cisterne / hidraulični modularni prikolica / razvodni poluprikolica s prikolicom / prikolica sa poluprikolicom / bočna prikolica poluprikolica / prikolica bočni prikolica / kamion cisterna / kamion cisterna za gorivo.


Primjena proizvoda:
FUDENG Fabrike poluprikolice i kamioni Koristite European technology.made u Kini i služe za ceo svet. Naše poluprikolice se koriste za putni saobraćaj. Kao što su poluprikolice sa poluprikolicom mogu prevoziti kontejnere i rasutu robu, kao što su cementne kese i cijevi i sl. Prikolice sa lukobranom se koriste za transport velike opreme, kao što su teška opterećenja, bageri, građevinske mašine, generator, dizalice, karavani, vojni tenkovi i različite vrste velikih rudarskih mašina. i dizel i sumporna kiselina i različite hemijske tečnosti i sl.